16:43 "Xanım rəqibim yoxdur" 16:42 Pensiyalar bu tarixdə ödəniləcək 16:39 Qurdun yeni mahnısı gündəm oldu - Dinlənmələr sürətlə artır 16:37 Qoxuya qarşı mübarizə: Bir neçə damcı limon suyu yox edir 16:35 İnsanlar niyə xəbər saytlarından xəbər oxumaq istəmirlər? - MEDİA EKSPERTİ AÇIQLADI 13:56 Sabah Bakıya yağış, rayonlara qar yağacaq 13:55 Günəşdə güclü partlayışlar baş verib 18:22 Uşaqlarda nitq gecikməsi buna görə baş verir - Valideynlər diqqətli olsun 18:21 Autizim uşaqlarda diqqət və yaddaşın inkişafı üçün oyunu texnologiyası 18:19 Azərbaycan orbitə "Zəfər" peyki buraxıb

Borşu necə dadlı etmək olar? – Ləzzətli şorba üçün bunları edin

Borşu necə dadlı etmək olar? – Ləzzətli şorba üçün bunları edin

Hər bir aşpaz borşu daha keyfiyyətli etmək üçün öz variantı var. Çünki hər kəs daha dadlı şorba hazırlamaq istəyir. Buna görə də bu incəlikləri mənimsəməyə dəyər.

Milli.Az lent.az-a istinadən borşu daha dadlı etmək üçün lazım olan incəlikləri təqdim edir: 

Sümük

Bəzi insanlar "təmiz" ətdən istifadə edərək borş üçün bulyon hazırlamağı sevirlər. Ancaq sümüklərdən istifadə etmək daha sərfəli seçimdir. Belə hazırlanan şorba zəngin və ətirli olur.

Zəncəfil

Dadlı borş bir az ədviyyatlı olmalıdır. Bunun üçün ən yaxşı seçim zəncəfildir. O şorbanın dadını daha dərin və zəngin edir. Əzilmiş zəncəfil və qırmızı bibərdən istifadə etmək məsləhətdir.

Pomidor    

Çox insan borşu tomat pastası ilə bişirir. Ancaq təzə pomidor daha yaxşı alternativdir. Pomidorları sadəcə soymaq və qızartmaya əlavə etmək kifayətdir.

Sonda borş daha dadlı çıxacaq.




Yandex.Metrika
KatStat.ru
MobTop.az
menu Menu game Oyunlar mail Poçt live Live profile Страница