16:43 "Xanım rəqibim yoxdur" 16:42 Pensiyalar bu tarixdə ödəniləcək 16:39 Qurdun yeni mahnısı gündəm oldu - Dinlənmələr sürətlə artır 16:37 Qoxuya qarşı mübarizə: Bir neçə damcı limon suyu yox edir 16:35 İnsanlar niyə xəbər saytlarından xəbər oxumaq istəmirlər? - MEDİA EKSPERTİ AÇIQLADI 13:56 Sabah Bakıya yağış, rayonlara qar yağacaq 13:55 Günəşdə güclü partlayışlar baş verib 18:22 Uşaqlarda nitq gecikməsi buna görə baş verir - Valideynlər diqqətli olsun 18:21 Autizim uşaqlarda diqqət və yaddaşın inkişafı üçün oyunu texnologiyası 18:19 Azərbaycan orbitə "Zəfər" peyki buraxıb

Ətsiz və dadlı kotlet necə bişirmək olar?

Ətsiz və dadlı kotlet necə bişirmək olar?

Bəzən restoranlarda hazırlanan kotletlərin tərkibində qəribə komponentlər görə bilərsiniz. Həmin komponentlər kotletin dadını heç də yaxşı etmir.

Milli.Az lent.az-a istinadən bildirir ki, müxtəlif tərəvəzlər vasitəsilə evdə daha dadlı kotlet hazırlamaq mümkündür.

Kartof, pomidor, balqabaq, kələm və yerkökü əlavə etmək olar. Kartofun tətbiqi çörək və yumurta istifadəsindən imtina etməyə imkan verir. Bu məhsulla kotletlər daha dadlı olur.

Ancaq digər tərəvəzlər, kotletə şirəlilik əlavə edir.



Yandex.Metrika
KatStat.ru
MobTop.az
menu Menu game Oyunlar mail Poçt live Live profile Страница