16:43 "Xanım rəqibim yoxdur" 16:42 Pensiyalar bu tarixdə ödəniləcək 16:39 Qurdun yeni mahnısı gündəm oldu - Dinlənmələr sürətlə artır 16:37 Qoxuya qarşı mübarizə: Bir neçə damcı limon suyu yox edir 16:35 İnsanlar niyə xəbər saytlarından xəbər oxumaq istəmirlər? - MEDİA EKSPERTİ AÇIQLADI 13:56 Sabah Bakıya yağış, rayonlara qar yağacaq 13:55 Günəşdə güclü partlayışlar baş verib 18:22 Uşaqlarda nitq gecikməsi buna görə baş verir - Valideynlər diqqətli olsun 18:21 Autizim uşaqlarda diqqət və yaddaşın inkişafı üçün oyunu texnologiyası 18:19 Azərbaycan orbitə "Zəfər" peyki buraxıb

Dadlı noxud şorbasını belə bişirin

Dadlı noxud şorbasını belə bişirin

Bir çoxlarının sevdiyi noxud şorbasını daha dadlı etmək üçün sadə yol var.

Milli.Az lent.az-a istinadən bildirir ki, bunun üçün yeməyə sadəcə iki inqrediyent əlavə etmək kifayətdir.

Mütəxəssislər bildirir ki, tavaya hisə verilmiş piy və toyuq ətini ataraq onu bişirin.

Piy və toyuq olan tava su ilə doldurulmalı və atəşə qoyulmalıdır. Bişirmə prosesində hisə verilmiş maddələr bulyona öz dadını və ətrini verir.  Bişirmə sonunda toyuq və hisə verilmiş piyi çıxarmaq lazımdır. Onları şorbadan çıxarıb kublar şəklində kəsib yenidən yeməyə əlavə edin.

Sonda yeməyin dadından zövq alacaqsınız.




Yandex.Metrika
KatStat.ru
MobTop.az
menu Menu game Oyunlar mail Poçt live Live profile Страница