Orqanizm üçün ən faydalı şorba açıqlandı
BiG.AZ rus mətbuatına istinadən xəbər verir ki, bunu diyetoloq Yelena Solomatina deyib.
Mütəxəssisin fikrincə, əgər quş, balıq, dovşan yaxud mal əti mağazadan alınıbsa şorba iki cür bulyondan hazırlanmalıdır.
"Birinci bulyonu tökürük və şorbanı artıq ikinci bulyonda bişiririk" - deyə o, izah edib.
Diyetoloq əlavə edib ki, yağsız bulyonda bişirilmiş yeməklər qədər püre-şorbası da orqanizm üçün çox xeyirlidir. Bundan başqa, qaspaço yaxud okroşka kimi soyuq vegeterian şorbalar da sağlamlığa müsbət təsir göstərir. Lakin bir çoxları bu qidaları dad seçimlərinə görə bəyənmirlər.
Diyetoloq xəbərdarlıq edib ki, mədə səhərlər sulu yemək qəbul etmir və buna görə də bişmiş yeməkləri səhər yeməyindən çıxarmaq lazımdır.
Admin
Цитата: CalvinnowПривет! Я впервые, не могу найти правила, киньте инфу пжлст
К комментариюAdmin
Гость ChuckSuime, nə lazımdı?
К комментариюГость ChuckSuime
Кто либо распологает сведениями, как контактировать с администратором? Катаю в обратную связь, он
К комментарию