08:56 Sosial şəbəkə profilləri izlənilir? - DİN açıqlama yaydı 08:54 Almaniya qanunvericiliyi sərtləşdirir 22:56 Zeytun yağından istifadə zamanı edilən 4 səhv 16:43 "Xanım rəqibim yoxdur" 16:42 Pensiyalar bu tarixdə ödəniləcək 16:39 Qurdun yeni mahnısı gündəm oldu - Dinlənmələr sürətlə artır 16:37 Qoxuya qarşı mübarizə: Bir neçə damcı limon suyu yox edir 16:35 İnsanlar niyə xəbər saytlarından xəbər oxumaq istəmirlər? - MEDİA EKSPERTİ AÇIQLADI 13:56 Sabah Bakıya yağış, rayonlara qar yağacaq 13:55 Günəşdə güclü partlayışlar baş verib

Tərəvəzləri tərtəmiz yumaq və üzərindəki mikrobları tamamilə məhv etmək üçün üç sadə üsul

Tərəvəzləri tərtəmiz yumaq və üzərindəki mikrobları tamamilə məhv etmək üçün üç sadə üsul

Təzə tərəvəzlərin təbii faydalarından yararlanmaq üçün onları aldıqdan sonra düzgün şəkildə yumaq lazımdır. Bazardan alınan tərəvəzlərin səthinə bakteriyalar və mikroorqanizmlər yığışa bilər.

Oxu.Az-ın "Haber Global"a istinadla verdiyi məlumata görə, mütəxəssislər çirklənmiş tərəvəzləri yumaq və ən sağlam şəkildə istehlak etmək üçün bir neçə təbii üsul tövsiyə ediblər.

Sodalı su ilə yuma

Tərəvəzlərin səthindəki mikroorqanizmləri və bakteriyaları təmizləmək üçün onları sodalı suda saxlaya bilərsiniz.

Tərəvəzləri tərtəmiz yumaq və üzərindəki mikrobları tamamilə məhv etmək üçün üç sadə üsul

Təbii təmizləyici vasitə olan soda bakteriyaları aradan qaldırmağa kömək edir. Eyni zamanda, soda kimyəvi maddələrin tərəvəz səthindən təmizlənməsinə də yardımçı olur.

Limon üsulu

Limonun turşulu tərkibi səth bakteriyalarının və mikroorqanizmlərin məhv edilməsinə kömək edir. Tərəvəzləri limonlu buzlu suda 15 dəqiqə saxlamaq onların tərkibindəki bakteriyaları təmizləyəcək.

Duzlu suda saxlama

Duzun aşındırıcı xüsusiyyəti tərəvəzlərin səthindəki bakteriya və mikroorqanizmləri aradan qaldırır. Tərəvəzləri isti duzlu suda 30 dəqiqə saxlayaraq tərkibindəki mikroorqanizmləri təmizləyə bilərsiniz.



Yandex.Metrika
KatStat.ru
MobTop.az
menu Menu game Oyunlar mail Poçt live Live profile Страница