16:43 "Xanım rəqibim yoxdur" 16:42 Pensiyalar bu tarixdə ödəniləcək 16:39 Qurdun yeni mahnısı gündəm oldu - Dinlənmələr sürətlə artır 16:37 Qoxuya qarşı mübarizə: Bir neçə damcı limon suyu yox edir 16:35 İnsanlar niyə xəbər saytlarından xəbər oxumaq istəmirlər? - MEDİA EKSPERTİ AÇIQLADI 13:56 Sabah Bakıya yağış, rayonlara qar yağacaq 13:55 Günəşdə güclü partlayışlar baş verib 18:22 Uşaqlarda nitq gecikməsi buna görə baş verir - Valideynlər diqqətli olsun 18:21 Autizim uşaqlarda diqqət və yaddaşın inkişafı üçün oyunu texnologiyası 18:19 Azərbaycan orbitə "Zəfər" peyki buraxıb

Spagetti bişirərkən bu səhvi etməyin - Çoxlarının bilmədiyi nüans

Spagetti bişirərkən bu səhvi etməyin - Çoxlarının bilmədiyi nüans

Bütün makaron növləri arasında spagetti xüsusilə məşhurdur. Lakin onu da düzgün bişirməyin yolu var.
 
Milli.Az foodinfo.az-a istinadən oxuculara spagetti hazırlayarkən çoxlarının etdiyi səhv barədə danışacaq.
 
Çox vaxt qaynatmadan əvvəl uzun makaronlar qazana yerləşməsi üçün iki hissəyə bölünür. Lakin belə etmək olmaz, çünki bu halda məhsulun dadı və quruluşu dəyişir. Yarıya bölünən makaronlar çox tez bişir və yapışır, həlimi daha çox çıxır.
 
Spagettini bölmək əvəzinə, daha dərin bir qab seçmək və ya hissə-hissə bişirmək yaxşıdır.
 
İtaliyada spagetti çəngəl və qaşıqla yeyilir. Məhsul çəngəl ilə bükülüb qaşığa qoyulur. Üzərinə isə zğvqə uyğun sous əlavə edilir. Makaronları qırdıqda isə, spagettini belə ənənəvi tərzdə yemək alınmayacaq.



Yandex.Metrika
KatStat.ru
MobTop.az
menu Menu game Oyunlar mail Poçt live Live profile Страница