16:43 "Xanım rəqibim yoxdur" 16:42 Pensiyalar bu tarixdə ödəniləcək 16:39 Qurdun yeni mahnısı gündəm oldu - Dinlənmələr sürətlə artır 16:37 Qoxuya qarşı mübarizə: Bir neçə damcı limon suyu yox edir 16:35 İnsanlar niyə xəbər saytlarından xəbər oxumaq istəmirlər? - MEDİA EKSPERTİ AÇIQLADI 13:56 Sabah Bakıya yağış, rayonlara qar yağacaq 13:55 Günəşdə güclü partlayışlar baş verib 18:22 Uşaqlarda nitq gecikməsi buna görə baş verir - Valideynlər diqqətli olsun 18:21 Autizim uşaqlarda diqqət və yaddaşın inkişafı üçün oyunu texnologiyası 18:19 Azərbaycan orbitə "Zəfər" peyki buraxıb

Xəngəl hazirlanmasi

Xəngəl hazirlanmasi
Xəngəl hazirlanmasi


Tərkibi:
Xəngəlin xəmiri üçün:
un
yumurta
duz
su

Üzəri üçün(4 nəfər üçün):
200 qr.qiymə(mal ətindən)
2 orta boy soğan
duz(zövqə görə)
istiot(zövqə görə)
su
kərə yağı

Hazırlanması:
Xəngəlin bişirilməsi:
Qazan su ilə doldurulur.

Su qaynadıqdan sonra duz əlavə olunur
Və xəngəl əlavə olunur
5-10 dəq.bişirildikdən sonra süzülür.

Ətin hazırlanması:
Tava qızdırılır.Kərə yağı əridilir.Soğanlar uzunsov formada doğranılır.Tavaya əlavə olunur.Qovrulur.Bu arada ət su ilə pörtlədilir.Sonra isə soğana əlavə olunur.Və üzərinə duz,istiot əlavə olunur.Qovrulur və hazırdır.
Süfrəyə verərkən qatıq əlavə edilir(zövqə görə)

Yandex.Metrika
KatStat.ru
MobTop.az
menu Menu game Oyunlar mail Poçt live Live profile Страница