16:43 "Xanım rəqibim yoxdur" 16:42 Pensiyalar bu tarixdə ödəniləcək 16:39 Qurdun yeni mahnısı gündəm oldu - Dinlənmələr sürətlə artır 16:37 Qoxuya qarşı mübarizə: Bir neçə damcı limon suyu yox edir 16:35 İnsanlar niyə xəbər saytlarından xəbər oxumaq istəmirlər? - MEDİA EKSPERTİ AÇIQLADI 13:56 Sabah Bakıya yağış, rayonlara qar yağacaq 13:55 Günəşdə güclü partlayışlar baş verib 18:22 Uşaqlarda nitq gecikməsi buna görə baş verir - Valideynlər diqqətli olsun 18:21 Autizim uşaqlarda diqqət və yaddaşın inkişafı üçün oyunu texnologiyası 18:19 Azərbaycan orbitə "Zəfər" peyki buraxıb

Balıq bişirərkən 1 yarpaq əlavə edin, qoxudan əsər-əlamət qalmayacaq

Balıq bişirərkən 1 yarpaq əlavə edin, qoxudan əsər-əlamət qalmayacaq
Bir çoxumuz qoxuya görə evdə balıq bişirməkdən imtina edirik.


May.az xəbər verir ki, dəfnə yarpağı bu mövzuda sizə kömək edə bilər.


Bu üsul sayəsində balıqları asanlıqla bişirə biləcəksiniz.


Dəfnə yarpağı balıq bişirməkdən qoxuların qarşısını alan gözəl bir bitkidir.


Sadəcə bişirərkən tavaya bir yarpaq əlavə edin.


Ətirli şamlar və ya buxur kimi maddələr də balıq qoxusunun qarşısını ala bilir.


Yandex.Metrika
KatStat.ru
MobTop.az
menu Menu game Oyunlar mail Poçt live Live profile Страница