16:43 "Xanım rəqibim yoxdur" 16:42 Pensiyalar bu tarixdə ödəniləcək 16:39 Qurdun yeni mahnısı gündəm oldu - Dinlənmələr sürətlə artır 16:37 Qoxuya qarşı mübarizə: Bir neçə damcı limon suyu yox edir 16:35 İnsanlar niyə xəbər saytlarından xəbər oxumaq istəmirlər? - MEDİA EKSPERTİ AÇIQLADI 13:56 Sabah Bakıya yağış, rayonlara qar yağacaq 13:55 Günəşdə güclü partlayışlar baş verib 18:22 Uşaqlarda nitq gecikməsi buna görə baş verir - Valideynlər diqqətli olsun 18:21 Autizim uşaqlarda diqqət və yaddaşın inkişafı üçün oyunu texnologiyası 18:19 Azərbaycan orbitə "Zəfər" peyki buraxıb

Yumurta qızardarkən dibi yapışmaması üçün faydalı üsul

Yumurta qızardarkən dibi yapışmaması üçün faydalı üsul

Yaxşı yumurta bişirmək ilk baxışdan göründüyü qədər asan deyil. Çünki bu zaman yemək nazik, sərt və ya yanmış şəkildə çıxa bilər. 

Milli.Az lent.az-a istinadən xəbər verir ki, yumurtanı parlaq dadından məhrum edən ümumi səhv var. 

Çoxları yumurtanı isti qabda çırpır. Ancaq bu doğru addım deyil. Temperaturun kəskin dəyişməsi səbəbindən zülal dərhal tutur və yeməyin dibinə yapışır.

Bunun üçün yumurtanı soyuq qabda çırpmaq lazımdır. Bu sadə şərt yerinə yetirilərsə, omlet mükəmməl çıxacaq.

Bu zaman yemək bərabər şəkildə bişəcək. Yumurtanın yanmasının qarşısını almaq çox asan olacaq.

Nəticədə sadə görünən səhər yeməyi həm gözəl görünüşlü, həm də çox dadlı çıxacaq. 




Yandex.Metrika
KatStat.ru
MobTop.az
menu Menu game Oyunlar mail Poçt live Live profile Страница