16:43 "Xanım rəqibim yoxdur" 16:42 Pensiyalar bu tarixdə ödəniləcək 16:39 Qurdun yeni mahnısı gündəm oldu - Dinlənmələr sürətlə artır 16:37 Qoxuya qarşı mübarizə: Bir neçə damcı limon suyu yox edir 16:35 İnsanlar niyə xəbər saytlarından xəbər oxumaq istəmirlər? - MEDİA EKSPERTİ AÇIQLADI 13:56 Sabah Bakıya yağış, rayonlara qar yağacaq 13:55 Günəşdə güclü partlayışlar baş verib 18:22 Uşaqlarda nitq gecikməsi buna görə baş verir - Valideynlər diqqətli olsun 18:21 Autizim uşaqlarda diqqət və yaddaşın inkişafı üçün oyunu texnologiyası 18:19 Azərbaycan orbitə "Zəfər" peyki buraxıb

Qızartma zamanı balığın xoşagəlməz qoxusundan qurtulmağın yolu

Qızartma zamanı balığın xoşagəlməz qoxusundan qurtulmağın yolu

Qızardılmış balıqları, şübhəsiz ki, ən dadlı yemək növlərindən biri adlandırmaq olar. Buna görə də, bu yemək olduqca tez-tez hazırlanır. Ancaq hər bir evdar qadını narahat edən bir nüans var. Balıq qızardılan zaman gələn xoşagəlməz qoxu bir çoxlarını narahat edir.

Lent.az xəbər verir ki, bir sıra sadə üsulla bu problemi aradan qaldırmaq olar.

Əlavə porsiya tərəvəz

Metodun mahiyyəti sadədir. Müəyyən tərəvəzlər var ki, onlar mətbəxi xoşagəlməz qoxulardan azad edir. Məsələn, kiçik kartof, yerkökü və soğanı soyun. Daha sonra tərəvəzləri dilimlərə kəsin və balığı qızartmazdan əvvəl tavaya qoyun.

Marinad

Balığı qızartmazdan əvvəl xüsusi şorabada saxlasanız, qoxusunu aradan qaldıra bilərsiniz. Söhbət su, süd, limon suyu və ya pivə ilə olan qarışıqdan gedir. Bu marinadda balıqları 15 dəqiqə saxlayın. Nəticədən razı qalacaqsınız.




Yandex.Metrika
KatStat.ru
MobTop.az
menu Menu game Oyunlar mail Poçt live Live profile Страница