Lahmacunun hazırlanması - VİDEO
Kulinariya 99

Lahmacunun hazırlanması - VİDEO

Ərzaqlar
Stəkan ölçüsü-200 ml
Xəmiri üçün:
* 1,5 stəkan ilıq su
* 1 çay qaşığı maya
* 1 çay qaşığı duz
* Çay qaşığının ucunda şəkər tozu
* 500 qr un
İçlik:
* 350 qr mal əti (dana əti)
* 2 ədəd pomidor 
* 1 ədəd qırmızı bibər 
* 1 ədəd yaşıl bibər 
* 1 ədəd soğan
* 1 diş sarımsaq
* 1/3 stəkan bitki yağı 
* 1 xörək qaşığı xırda doğranmış cəfəri 
* 1 xörək qaşığı tomat pastası
* Duz, istiot, pul bibər, kimyon
Hazırlanma qaydasına videoda baxa bilərsiniz. Nuş olsun!
 

Son xəbərlər