İtalian Tiramisu hazırlanması
Kulinariya 116

İtalian Tiramisu hazırlanması

Ərzaqlar
Savoiardi üçün
3 ədəd orta boy yumurta
1 çimdik duz
1 dolu stəkan (140 qr.) un
1/2 stəkan+2yemək qaşığı şəkər tozu(120 qr)
1 təpələmə yemək qaşığı qarğıdalı nişastası(25 gr.)
1 paket vanilin(1,5 qr)
1 çay qaşığı qabartma tozu (6 qr.) 
Üzəri üçün
2 yemək qaşığı pudra şəkəri
1 çay qaşığı şəkər tozu
Krem üçün
3 ədəd təzə yumurta
1 st. 30-33% qaymaq (200 ml.)  və ya krem qaymaq 
500 qr. mascarpone
Peçenyeleri islatmaq üçün
2 çay qaşığı dənəvər qəhvə (espresso)
1 st. su
istəyə görə likör.
Üzəri üçün kakao.
Hazırlanma qaydasına videoda baxa bilərsiniz. Nuş olsun!

Son xəbərlər