19:45 Bəzi rayonlarda yollar dumanlı olacaq 19:42 Dekabrın ilk gününün hava proqnozu açıqlanıb 19:41 Naxçıvanda yanacaqdoldurma məntəqəsində kişi ürək tutmasından ölüb 19:40 Sabahın havası meteohəssas insanlar üçün necə olacaq? 19:39 Alimlər limondan ilhamlanaraq torpaqda parçalanan elastik batareya hazırlayıblar 19:39 Xurmanın faydaları açıqlanıb 19:38 Paytaxtda və bölgələrdə kənd yumurtası kəskin BAHALAŞDI 22:45 Samirə Əfəndidən onu tənqid edənlərə cavab: "Peşman deyiləm" 22:44 Maşın bazarının Ağdama köçürülməsi xəbərinə - RƏSMİ REAKSİYA 22:39 Cənubi Qafqaz statistikası: Ən aşağı işsizlik göstəricisi Azərbaycanda

Kim və niyə heç vaxt qatıq içə bilməz?

Kim və niyə heç vaxt qatıq içə bilməz?
Qatıq dadlı və faydalı fermentləşdirilmiş süd məhsuludur. Aclığı və zəhərləri aradan qaldırır. Ancaq hər kəs onu içə bilməz.
Əks təsirlərini nəzərə almaq vacibdir. Bu barədə unutsanız, əlavə problemlərlə üzləşəcəyiniz mümkündür.
Lent.az Rusiya KİV-nə istinadla bildirir ki, bu barədə dietoloq Natalya Kruqlova məlumat verib.
O qeyd edib ki, bu məhsul sızanaqlardan və inək südü zülalına allergiyadan əziyyət çəkən xəstələr üçün istisna edilməlidir.
Bundan əlavə, qidalanma mütəxəssisi, laktaza çatışmazlığı ilə qarşılaşan insanlar üçün qatığın menyüdən çıxarılmasının tövsiyə olunduğunu vurğulayıb. Süd məhsullarının tərkibindəki karbohidratları həzm edən fermentdir. Əks təqdirdə, şişkinlik, nəcisin pozulması mümkündür.
Mədə-bağırsaq traktının xəstəlikləri (qastrit, xoralar) üçün bu məsələdə fərdi yanaşma lazımdır - həkiminizlə məsləhətləşməyə dəyər.


Yandex.Metrika
KatStat.ru
MobTop.az
menu Menu game Oyunlar mail Poçt live Live profile Страница