22
июля
2023
20:25
Balıq bişirəndə bu qaydalara diqqət edin
Bir çox insan balığı evdə bişirməyi sevmir. Bunun səbəbi isə balığı bişirərkən ətrafa yayılan xoşagəlməz qoxu və yağdır.
Lent.az xarici mətbuata istinadən xəbər verir ki, balığı bişirərkən tavaya yağ tökdükdən sonra duzlamaq lazımdır. 1-2 çimdik duz kifayət edəcək. Nəzərə almaq lazımdır ki, bu halda balıq daha az miqdarda duzlanmalıdır.
Balıqları tavaya qoyduqdan sonra bir neçə dilim çiy kartof da əlavə etməlisiniz. Bu, xoşagəlməz qoxunun yayılmasının qarşısını alacaq.
Lent.az xarici mətbuata istinadən xəbər verir ki, balığı bişirərkən tavaya yağ tökdükdən sonra duzlamaq lazımdır. 1-2 çimdik duz kifayət edəcək. Nəzərə almaq lazımdır ki, bu halda balıq daha az miqdarda duzlanmalıdır.
Balıqları tavaya qoyduqdan sonra bir neçə dilim çiy kartof da əlavə etməlisiniz. Bu, xoşagəlməz qoxunun yayılmasının qarşısını alacaq.