20:37 Azərbaycanlı bloger evinə robot aldı 20:13 Kriptovalyutalar yeni həftəyə ucuzlaşma ilə başladı 20:12 Qızıl almaq istəyənlərin NƏZƏRİNƏ - SON QİYMƏTLƏR 20:11 Yeni ildən Azərbaycanda 3 manat tədavülə buraxılacaq? - RƏSMİ 20:10 Bu bürclər hər söhbətdən düz çıxır 20:09 Məşhur amerikalı yazıçı dünyasını dəyişdi 20:07 Yeni il yarmarkasında yanğınla bağlı təhlükəsizlik tədbirləri görülüb 20:06 2025-ci il üzrə peşə tanınması ilə bağlı son imtahan keçiriləcək 20:04 Uşaqlarda ən gec aşkarlanan təhlükə - Övladı olan hər kəsə XƏBƏRDARLIQ 19:45 Bəzi rayonlarda yollar dumanlı olacaq

Balıq bişirəndə bu qaydalara diqqət edin

Balıq bişirəndə bu qaydalara diqqət edin
Bir çox insan balığı evdə bişirməyi sevmir. Bunun səbəbi isə balığı bişirərkən ətrafa yayılan xoşagəlməz qoxu və yağdır.
Lent.az xarici mətbuata istinadən xəbər verir ki, balığı bişirərkən tavaya yağ tökdükdən sonra duzlamaq lazımdır. 1-2 çimdik duz kifayət edəcək. Nəzərə almaq lazımdır ki, bu halda balıq daha az miqdarda duzlanmalıdır.
Balıqları tavaya qoyduqdan sonra bir neçə dilim çiy kartof da əlavə etməlisiniz. Bu, xoşagəlməz qoxunun yayılmasının qarşısını alacaq.


Yandex.Metrika
KatStat.ru
MobTop.az
menu Menu game Oyunlar mail Poçt live Live profile Страница