Balıq bişirəndə bu qaydalara diqqət edin

Balıq bişirəndə bu qaydalara diqqət edin
Bir çox insan balığı evdə bişirməyi sevmir. Bunun səbəbi isə balığı bişirərkən ətrafa yayılan xoşagəlməz qoxu və yağdır.
Lent.az xarici mətbuata istinadən xəbər verir ki, balığı bişirərkən tavaya yağ tökdükdən sonra duzlamaq lazımdır. 1-2 çimdik duz kifayət edəcək. Nəzərə almaq lazımdır ki, bu halda balıq daha az miqdarda duzlanmalıdır.
Balıqları tavaya qoyduqdan sonra bir neçə dilim çiy kartof da əlavə etməlisiniz. Bu, xoşagəlməz qoxunun yayılmasının qarşısını alacaq.
Kulinariya
Pomidor yumurta resepti

Pomidor yumurta resepti...

Kulinariya
Makaron və düyünü ətlə yeməyin! Uyğun olmayan qidaların SİYAHISI

Makaron və düyünü ətlə yeməyin!...

Kulinariya
Ətlə qatığın birlikdə istehlakı zərərlidir? - Ekspert AÇIQLADI

Ətlə qatığın birlikdə istehlakı...

Kulinariya
Çuğundur ruletinin hazırlanma qaydası - DADINDAN D

Çuğundur ruletinin hazırlanma...

Kulinariya
Qulyajın resepti - VİDEO

Qulyajın resepti - VİDEO...

Kulinariya
Bağırsaq üçün ən faydalı səhər yeməyi növləri

Bağırsaq üçün ən faydalı səhər...

Комментарии (0)