Balıq bişirəndə bu qaydalara diqqət edin
Lent.az xarici mətbuata istinadən xəbər verir ki, balığı bişirərkən tavaya yağ tökdükdən sonra duzlamaq lazımdır. 1-2 çimdik duz kifayət edəcək. Nəzərə almaq lazımdır ki, bu halda balıq daha az miqdarda duzlanmalıdır.
Balıqları tavaya qoyduqdan sonra bir neçə dilim çiy kartof da əlavə etməlisiniz. Bu, xoşagəlməz qoxunun yayılmasının qarşısını alacaq.
Admin
Цитата: CalvinnowПривет! Я впервые, не могу найти правила, киньте инфу пжлст
К комментариюAdmin
Гость ChuckSuime, nə lazımdı?
К комментариюГость ChuckSuime
Кто либо распологает сведениями, как контактировать с администратором? Катаю в обратную связь, он
К комментарию